Friday Nov 18, 2022

Den digitalkyndige bestyrelse – med Laura Vilsbæk fra Nyibestyrelsen.dk - Episode 13

Lovgivningen dikterer, at det er bestyrelsens ansvar at sikre, at forretningen er veldrevet, og at man løbende arbejder med at minimere risici.

I en digital tidsalder, er dette dog mere krævende end nogensinde, og selvom man har en bred erfaring og forretningsballast. Det kan  være svært at disponere rigtigt ift. den strategisk retning, hvis ikke det strategiske organ (læs: bestyrelsen) forstår sig på, hvordan digitaliseringen påvirker markedet og hvilke muligheder og trusler det tilvejebringer.


Med os i denne episode har vi Laura Vilsbæk, stifter af Nyibestyrelsen.dk, selvstændig konsulent, professionelt bestyrelsesmedlem og forfatter af bogen ”Du behøver ikke at hedde Jens og gå i jakkesæt”, som deler ud af håndgribelige erfaringer ift. at lande en bestyrelsespost.

Hør blandt andet, hvilke resultater det skaber når bestyrelsen forstår sig på digitalisering, hvordan man kan arbejde med gradvist at modne den digitale forretningsforståelse, og hvordan du kan bringe dine egne digitale kompetencer i spil hvis du drømmer om din første bestyrelsespost.

P.S hvis du synes om podcasten, vil vi værdsætte en lille anmeldelse på din foretrukne podcast service 😀

Tak fordi du lytter med!

Hannu Vangsgaard, indehaver af Digital Acceleration og Mads Kivi Jensen indehaver af MadeAbout Consulting ApS.

#LauraVilsbæk #DubehøverikkeatheddeJens  #digitaltransformers #digitaltransformation #strategi #bestyrelse #ehandel #ecommerce #podcast

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2021 Digital Transformers. All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320