Digital Transformers - digital transformation for direktion og bestyrelse

Om Podcasten

Digital Transformers er en podcast startet af Mads Jensen fra MadeAbout og Hannu Vangsgaard fra Digital Acceleration.

I vores podcast dykker vi ned i emnet digital transformation set med CEOens og bestyrelsens øjne.

 

Mads Kivi Jensen
MadeAbout Consulting

Hannu Vangsgaard
Digital Acceleration

Mads Kivi Jensen har flere gange har været fremhævet, som en af de førende kommercielle og digitale eksperter i landet. Mads' fokus er, at hjælpe sine kunderne til digtal succes ved at innovere nøglefacetter af forretningsmodellen – typisk på tværs af salg/marketing, IT, indkøb og supply chain.

Rådgivningen tager altid udgangsnpunkt i et praktisk erfaringsgrundlag med målet om enten at etablere nye indtægtsstrømme eller vækste de eksisterende.

Selv har Mads blandt andet to gange været nomineret til prisen som Årets CMO i Danmark, som en anerkendelse af det transformationsarbejde han har ledet hos Søstrene Grene, som både CCO og CDO.

Besøg MadeAbout:

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er made-about-logo-beska%CC%8Aret-2-1024x613.png

madeabout.dk

Hannu Vangsgaard kommer med over 20 års erfaring fra den digitale frontlinie. Erfaringerne er brede og dybe efter forskellige roller i store og små virksomheder: Head of Digital i Salling Group, CEO i e-commerce software virksomhed, digital direktør på et af landets største reklamebureauer m.m.

Hannus svendeprøve inden for ecommerce var som E-handelschef i Salling Group at drive opbygningen af Bilka.dk fra green field til en omsætning på et tre-cifret. mio. beløb på 3 år - inkl. opbygning af hele værdikæden.

Hannus primære fokus er på at få hastighed ind i den digitale transformation: At finde det eller de vigtige nøgleprojekter, der kan være startskuddet for transformationen.

Besøg Digital Acceleration:

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er image-3.png
digitalacceleration.dk

 

Copyright 2021 Digital Transformers. All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320