Monday May 23, 2022

Digital Transformers med Majken Pape - fra analog revisor til digital CEO - Episode 7

Hvis man vil sikre sin virksomhed en plads i fremtidens marked, er det nødvendigt med løbende innovation for at kunne forblive kompatibel med kundernes forventninger. Det samme gør sig gældende for dig som leder. Hvis du vil forblive en relevant lederprofil, er du nødt til løbende at bygge på dine kompetencer og vidensapparat.

Dette kan dog være meget lettere sagt end gjort, når livet brager afsted. Pludselig kan man stoppe op og opdage at man ikke længere er lige så aktuel, som man tidligere har været, og så kan det for alvor blive op ad bakke at komme up-to-speed igen. Derfor kræver det både mod, nysgerrighed og selvindsigt at insistere på at ville forny sig selv løbende.

I dette afsnit sætter vi fokus på rejsen mod at blive en kyndig digital lederprofil. Med os i studiet har vi Majken Pape, som er CEO hos Unoliving og bringer en baggrund som blandt andet CEO i Skousen og CFO i Søstrene Grene. Majkens erfaringsophav kommer fra brick-and-mortar retail, men i dag står hun i spidsen for en e-commerce pure-player. Dette var et helt bevidst valg fra Majkens side. Lyt med og få inspiration til, hvordan du selv påbegynder rejsen mod digital forretningsforståelse.

Husk også at tjekke podcastens website: https://digitaltransformers.dk

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2021 Digital Transformers. All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320