Monday Apr 24, 2023

Digitalisering med kunden i centrum - med Bo Sørensen fra T. Hansen - Episode 18

Det med selv at begynde at kode eget ERP system til at understøtte en stor forretning, vil for langt de fleste lyde som opskriften på en sikker forretningsmæssig katastrofe. Ikke desto mindre, er det præcis en af de ting, som T. Hansen har gjort – og med rigtig stor succes.

Det har nemlig blandt andet medført at T. Hansen har én data- og forretningsstruktur, som de bruger på tværs af alle forretningsenheder, hvilket gør det let at drive Click and Collect og bruge de fysiske butikker som distributionscentre – en øvelse, som oftest er rigtig krævende for mange virksomheder, da det ikke har været indtænkt fra start.

I alle henseende gør T. Hansen en stor dyd ud af at forstå kundens behov og bygge services rundt om disse. Netop derfor er det heller ikke tilfældigt at de er lykkes med at udvikle en lettere genial app, som kan fortælle dig hvilke reservedele du skal købe hvis du blot deler din nummerplade (prøv selv på thansen.dk).

I dette afsnit har Hannu og Mads besøg af Bo Bommersholt Sørensen for at diskutere T. Hansens digitaliseringsrejse. Bo har været hos T. Hansen i 28 år og har en ret unik historie at fortælle - både ift. hans personlige rejse fra lagerdreng til CIO og ift. den generelle vækstrejse som T.Hansen er på.

Lyt med for at lære, hvordan T. Hansen har navigeret i udfordringerne, og hvilke lektioner Bo har lært undervejs.
 
Mvh

Hannu Vangsgaard, indehaver af Digital Acceleration og Mads Kivi Jensen indehaver af MadeAbout Consulting.

#thansen #bobommersholtsørensen #omnichannel #digitaltransformers #digitaltransformation #bestyrelse #ehandel #ecommerce #podcast
 

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2021 Digital Transformers. All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320