Monday Oct 24, 2022

Fra truende konkurs til digitalt eksporteventyr - med Peter Wedelheim fra Nupo - Episode 12

Hvad gør man når den eksisterende forretningsmodel ikke længere er konkurrencedygtig og truer virksomheden på livet? Dagens gæst kastede sig ud i en modig og ambitiøs transformationsproces med at finde tilbage til kernen af virksomhedens eksistensberettigelse og omsætte dette til et mere tidssvarende værditilbud, hvor digitalt salg skulle hjælpe med at komme meget tættere på kunderne og kick-starte et eksporteventyr på nye salgskanaler.


Hør blandt andet om, hvordan man kan bruge Amazon, som en aktiv del af strategien når man vil indtage nye eksportmarkeder, hvilke væsentlige learnings, der er, når man som CEO skal genopfinde virksomheden – og sig selv - og hvorfor det er nødvendigt at man går helhjertet ind i processen hvis man ønsker succes med en ny strategi og forretningsplan.

Med os i studiet har vi Peter Wedelheim, som er CEO hos og medejer af slankebrandet Nupo, der har eksisteret siden 1981, men som for få år siden var truet på livet og tvunget til at genopfinde sig selv. Udviklingen har blandt andet medført en fordobling af salget og en gazellepris, hvilket normalt ikke er hverdagskost for en virksomhed med mere en 40 år på bagen.

P.S hvis du synes om podcasten, vil vi værdsætte en lille anmeldelse på din foretrukne podcastservice og/eller dele afsnittet på Facebook, Linkedin osv. 😀

Tak fordi du lytter med!

Hannu Vangsgaard, indehaver af Digital Acceleration og Mads Kivi Jensen indehaver af MadeAbout Consulting ApS.

#Peterwedelheim #Nupo #digitaltransformers #digitaltransformation #strategi #bestyrelse #ehandel #ecommerce #podcast #Amazon # CEO

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2021 Digital Transformers. All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320