Thursday Mar 30, 2023

Hvad kræver det at få succes med D2C? – med Christian Arnstedt - Episode 17

Et af tidens hotte temaer, er Direct To Consumer (D2C) – en forretningsmodel, hvor man sælger direkte til slutkunden og derved skærer unødvendige mellemled væk i værdisystemet. Selvom man kan argumentere for at D2C reelt ikke er noget nyt fænomen, da man altid har haft denne mulighed, så er det unægteligt blevet meget lettere, og med meget mindre risiko, i takt med digitaliseringenss indtog.

I den traditionelle analoge verden, ville D2C nemlig typisk betyde at brandowners selv skulle åbne egne retailkæder for at dette skulle lykkes, hvilket for mange var en stor barriere, hvor de fleste valgte at overlade distributionen til etablerede forhandlere. Sådan er det ikke længere. I dag er barriererne meget mindre, hvor man selv kan drive store direkte salg via f.eks. egen webshop og/eller marketplaces.

I dette afsnit belyser vi blandt andet hvad det kræver at få succes med D2C og hvorfor det skaber turbulens i det etablerede marked. Her er vi inviteret indenfor hos Blazar Capital, hvor vi har Christian Arnstedt med i studiet, som, udover sin rolle i Løvens Hule, til dagligt slår sine folder som CEO i netop Blazar Capital, der har investeringer i knap 20 D2C brands.
 
Vi lover en masse guldkorn, så det er på alle måder et lyt værd.

Mvh

Hannu Vangsgaard, indehaver af Digital Acceleration og Mads Kivi Jensen indehaver af MadeAbout Consulting ApS.

#ChristianArnstedt #BlazarCapital #digitaltransformers #digitaltransformation #D2C #bestyrelse #ehandel #ecommerce #podcast
 

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2021 Digital Transformers. All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320