Tuesday Jun 21, 2022

Jens-Jacob Aarup - data som forretningsaktiv -Episode 8

Gør dine data til et værdifuldt forretningsaktiv – med Jens-Jacob Aarup fra Inspari.

Data er et af tidens væsentligste konkurrenceparametre, som afhængig af om man er god til disciplinen, enten kan repræsentere en stor konkurrencemæssig fordel - eller det stik modsatte. Data dækker nemlig over indsigt, og indsigt sætter jer i stand til at træffe bedre beslutninger.
 
I dette afsnit sætter vi fokus på de væsentligste facetter, som skal være på plads for at kunne høste frugterne af dataarbejdet. Med os i studiet har vi Jens-Jacob Aarup, som er CEO i Inspari og professionelt bestyrelsesmedlem i en række danske virksomheder. Jens-Jacob nævner blandt andet 4 søjler, som skal være på plads; strategi, organisation, processer og teknologi. Lyt med og få bl.a. inspiration til virksomhedens datastrategi, hvordan I kommer godt fra land med dataarbejdet, og hvilke faldgruber, som I skal være opmærksomme på i processen.

Jens-Jacob kan du iøvrigt også møde på den intensive bestyrelses- og toplederuddannelse Driv Virksomhedens Digitale Agenda, som dine podcast-værter har udviklet sammen med Erhvervsakademi Aarhus.

Tak fordi I lytter med! 😀

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2021 Digital Transformers. All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320