Tuesday Dec 14, 2021

Mads Christiansen om innovationskurven og tidssvarende forretningsmodeller - Episode 3

I dagens afsnit har vi besøg af Mads Christiansen til en strategisk snak om, hvad det vil sige at være på den rigtige side af innovationskurven og hvad der kendetegner tidssvarende forretningsmodeller og de ledere der driver udviklingen.


Vi kan alle være både beriget eller belastet af vores tidligere erfaringer, og netop derfor er det en særlig evne at kunne give slip, når egne synsninger og dogmer ikke længere er tilstrækkelige.

Det kræver både mod, selvindsigt og sult at ville forandre sig selv og organisationen, og derfor bør vi hylde de ledere der viser vejer.

Mads deler ud af sine erfaringer både som rådgiver og investor, hvilket skaber en stærk kobling mellem de store strategiske penselstøj og den effektive praksis.

Mads Christiansen er digital forretningsrådgiver og et meget kendt navn i investorkredse, hvor han ofte er ekspert i blandt andet Millionærklubben. Her beskæftiger han sig netop med at investere i forretningsmodeller, der omfavner digitalisering og innovation, og på den måde er kompatible med fremtiden.

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2021 Digital Transformers. All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320