Monday Feb 06, 2023

Mikkel Salling om Firtals vækstrejse og salg til Matas - Episode 15

Vækst skabes dér, hvor et passioneret fokus lægges og hvor man formår at minimere unødvendig kompleksitet – med Mikkel Salling.

I den jyske muld i Lystrup, holder Firtal Group til - et dansk ecommerce konglomerat, som blandt andet tæller Helsebixen.dk, Made4men.dk, Signatura.dk, Well.dk m.fl.

Virksomheden, som til dagligt drives af de to forretningspartnere Mikkel Salling og Jesper Hvejsel, har siden etableringen i 2007 oplevet signifikant vækst, og også positioneret grundlæggerne som respekterede entreprenører i det danske ecommerce- og iværksættermiljø.

I 2018 kulminerede vækstrejsen med et salg til Matas, hvor Firtal passede naturligt ind i porteføljen, og hvor de digitale kompetencer hos Jesper og Mikkel også ville blive et stort aktiv i den transformationsproces, som Matas står midt i.   

Med os i denne episode har vi netop Mikkel Salling, som til trods for salget, fortsat er CEO i Firtal. Hør blandt andet Mikkels fortælling om Firtals udvikling, hvordan det er at blive en del af Matas, hvorfor det er så vigtigt at undgå unødvendig kompleksitet og hvordan man lykkes man at skalere forretningen på tværs af landegrænser.

Tak fordi du lytter med.

Mvh

Hannu Vangsgaard, indehaver af Digital Acceleration ApS og Mads Kivi Jensen indehaver af MadeAbout Consulting ApS.

#MikkelSalling #Firtal #matas #digitaltransformers #digitaltransformation #strategi #bestyrelse #ehandel #ecommerce #podcast

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2021 Digital Transformers. All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320