Tuesday Oct 17, 2023

Bestyrelsen som driver for digital innovation - med Morten Ditmer - Episode 22

Når man vil fremme innovation og digital udvikling, så kræver det at man har en artikuleret risikovillighed i organisationen.

Det skal være ok at eksperimentere og begå fejl, det skal være ok at alt ikke er perfekt, og der er nødt til at være risikovillig kapital til rådighed, som kan understøtte hurtig fremdrift.

Dette står dog ofte i stærk kontrast til den kulturelle arv, som, bevidst eller ubevidst, forekommer i mange danske virksomheder, hvor der kan være tendens til at fokusere på at undgå fejl og helst ikke afvige alt for meget fra de trygge rammer… fra det vi plejer. 

I dette afsnit har vi besøg af Morten Ditmer, som blandt andet står bag konsulentvirksomheden Ditmer A/S samt softwaren FirstAgenda, som begge nu er solgt til Visma.

Derfor har Morten helliget sin tid til en række spændende investeringer, hvor han i de fleste spiller en meget aktiv rolle i bestyrelsen. Lyt med og hør alle Mortens guldkorn ift., hvordan han er lykkedes med digital innovation og hans syn på vigtigheden af at skabe en kultur, hvor man lytter til medarbejdernes idéer og giver plads til at fejl er en helt naturlig del af innovationsprocessen.

Mvh

Hannu Vangsgaard, indehaver af Digital Acceleration og Mads Kivi Jensen indehaver af MadeAbout Consulting ApS.

#MortenDitmer #firstagenda #investor #digitalinnovation #digitaltransformers #digitaltransformation #bestyrelse #podcast

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2021 Digital Transformers. All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320