Friday Aug 26, 2022

Joachim Allerup om nye digitale indtægtsstrømme og forretningsområder - Episode 10

Sådan lykkes I med at skabe nye digitale indtægtsstrømme og forretningsområder - med Joachim Allerup

I almindelighed er forandringsledelse aldrig en dans på roser. Det kræver blandt andet både en ekspliciteret vision om, hvilken forandring der skal leveres, en forandringsvillig kultur og ikke mindst investeringsvillighed, som kan sætte handling bag ordene. Når vi så zoomer ind på digital transformation og nye forretningsmodeller, vil mange opleve at der ofte kommer et ekstra lag af kompleksitet fordi de interne digitale kompetencer enten er på et meget lille sted eller ikke bliver bragt hensigtsmæssigt i spil i hverdagen. 

I dette afsnit sætter vi fokus på de kerneelementer, som skal være på plads for at kunne lykkes med at skabe nye digitale forretningsområder. Med os i studiet har vi Joachim Allerup, som er Expert Partner i Bain & Company, hvor han netop beskæftiger sig med digital innovation og forretningsudvikling. Lyt med og få blandt andet indsigt i hvad Engine 2 innovation er, hvorfor de gode innovationsidéer ofte ikke er raketvidenskab, hvad google ville gøre, hvor mange innovationsprojekter I bør køre samtidigt og hvor gode vi generelt er til at skabe digital innovation i de danske virksomheder.

Det fulde afsnit + links til din foretrukne podcast service kan du finde på podcastens website: https://digitaltransformers.dk

Tak fordi I lytter med! 😀

Hannu Vangsgaard, indehaver af Digital Acceleration og Mads Kivi Jensen indehaver af MadeAbout Consulting ApS.

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2021 Digital Transformers. All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320