Monday Jun 05, 2023

Sådan kan startups hjælpe med at genopfinde din virksomhed - med Lasse Chor - Episode 19

Dét med både at have både modet og kompetencerne til at kunne tage den nuværende forretningsmodel op til genovervejelse, er meget lettere sagt end gjort.

Som oftest oplever vi, at mange virksomheder arbejder indefra-og-ud i deres strategiarbejde. Det har ofte den hæmsko at innovationen sker ud fra eksisterende forretningsmodeller og processer. At man er for afgrænset i sin tænkning.

Netop derfor kan det være rigtig sundt at få input udefra til at se på den nuværende forretning med helt friske briller, og til at stille helt nye typer af ”what if” spørgsmål.
              
I dette afsnit har Hannu og Mads besøg af Lasse Chor, som er et meget kendt ansigt i start-up miljøet, til en spændende snak omkring hackathons, nye forretningsidéer og forskellen på innovation og innovationsteater – og hvordan samarbejdet mellem startup-miljøet og corporate virksomheder kan ende med helt nye forretningseventyr, når det gøres rigtigt. Lasse bringer en solid erfaring både som founder og innovationsrådgiver for store virksomheder som Grundfos, Novo mv. - og som det nærmeste man kommer en godfather af det aarhusianske startup miljø.
 
Mvh

Hannu Vangsgaard, indehaver af Digital Acceleration og Mads Kivi Jensen indehaver af MadeAbout Consulting.

#LasseChor #startup #Innovation #ehandel #digitaltransformers #digitaltransformation #podcast #bestyrelse #hackathon #incubator #corporateventure

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2021 Digital Transformers. All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320