Thursday Feb 23, 2023

Temperaturen på dansk e-handel med Niels Ralund - Episode 16

De senere år, har været præget af stor turbulens for dansk e-handel, i både positiv og negativ retning. Først var det iOS14, der gjorde markedsføringen meget sværere at attribuere. Så kom coronanedlukningerne, som betød et kæmpe momentum-boost, hvor e-handlerne befandt sig i et efterspørgselsmæssigt slaraffenland, men også med en stor supply chain hovedpine.

Nu står vi så midt i en tid med accelererende inflation krydret med en krig, som presser efterspørgslen i bund, og tvinger virksomhederne til at tænke mere på bund- end toplinje.

I dette afsnit tager vi temperaturen på dansk e-handel, hvor vi blandt andet diskuterer de dugfriske tal fra Dansk Erhvervs E-handelsanalyse. Og vi zoomer ind på de historier, som mange af os hører på vandrørene.

Med os i studiet, har vi Niels Ralund, E-handelsdirektør i Dansk Erhverv, som om nogen er en mand, der er velbevandret og velinformeret ift. dansk e-handel.

Hans ansigt udtryk siger det hele – tiderne har været sjovere end de er lige nu.

Tak fordi du lytter med.

Mvh

Hannu Vangsgaard, indehaver af Digital Acceleration ApS og Mads Kivi Jensen indehaver af MadeAbout Consulting ApS.

#NielsRalund #danskerhverv #ehandelsanalysen #digitaltransformers #digitaltransformation #strategi #bestyrelse #ehandel #ecommerce #podcast

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2021 Digital Transformers. All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320